Ingyenes cégfelmérés

Miről szól valójában az általunk kínált ingyenes cégfelmérés?

Ez egy lehetőség arra, hogy a cégvezető kb. 1,5-2 órában röviden átvilágítsa a saját nézőpontjából a céget egy külső szakember segítségével. Ez nem egy teljes és minden nézőpontot figyelembe vevő kiértékelés, csupán egy beszélgetés, amely alatt kiderülhet néhány olyan „rejtett" vagy éppen jól ismert, de nem kezelt probléma, amelyre akár azonnal kaphat jó ötleteket a vezető tőlünk.

Nincs szükség semmilyen könyvelési vagy egyéb belső adatra, nincs szükség a kollégák meghallgatására. Itt a fókusz a vezetőn van, az ő problémáit és gondolatait szeretnénk megismerni, hiszen mi alapvetően vezetőkkel foglalkozunk.

Ahogy a beszélgetés alatt megismerjük a vezetőt és rajta keresztül a céget, szakértésünk és 18 éves tapasztalatunk segítségével tudunk azonnal alkalmazható megoldásokat kínálni, akár a jelenben történő munkáink példáiból kiindulva.

Egy rövid beszélgetés, akár gyökeresen megváltoztathatja a cég jövőjét, ha éppen jókor kap a cégvezető „ihletet" a sok-sok céget megismerő és több ezer problémát megoldó, rengeteg ötlettel rendelkező szakértőtől.

Ha szeretne valamit tenni a problémák ellen, jelentkezzen most az alábbi űrlapon!

 

* Az űrlap elküldésével önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a Company Doctors Kft. az adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel kezelje, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy részemre a Company Doctors Kft. az ingyenes klubokra szóló meghívókat és cégvezetőknek szóló vezetési tippeket tartalmazó havi egyszeri írást tartalmazó hírlevelét email címemre megküldje.