Ingyenes Vezetői Klub

 


Előadó: Nagy Géza, a Cégdoktorok ügyvezetője
Időpont: 2020 tavasza
Helyszín: Airport Hotel,2220 Vecsés, Lőrinci út 130.

 

Dr. Zöldi Tamás Szent Bernát kisállat-ambulancia tulajdonosának a véleménye a Cégvezetői klubról:

 

Az immár 15. éve havonta megrendezésre kerülő klubunkon olyan témákat vetünk fel és elemzünk ki, amelyek széles körben érdekelhetik a cégvezetőket.

Az üzleti és vezetési tanácsadás naprakész gyakorlati tapasztalatait felhasználva kínálunk megoldásokat előadásainkkal.

Az előadás két órájában a szervezés, személyzetkezelés, marketing, értékesítés, pénzügy, illetve mindig egy olyan terület kerül megtárgyalásra, amely a cégvezetés számára gondokat okozhat.

A résztvevők azonnal alkalmazható lépéssorozatokat és nézőpontokat kapnak, amelyeket nem csak az elméleti tudásunkra, hanem a munkánk során megfigyelt gyakorlati megoldásokra is alapozunk.

A bemutatott példák olyan naprakészek, hogy gyakran az adott héten történtek, így azok frissessége biztosítja, hogy valóban a pillanatnyi gazdasági helyzetben is alkalmazhatóak legyenek a felkínált megoldási lehetőségek.

Azok a cégvezetők, akik rendszeresen járnak ezekre az előadásokra, átfogó képet kaphatnak a vezetés modern eszközeiről, és azokat felhasználva mindennapjaikban, behozhatatlan előnyre tehetnek szert versenytársaikkal szemben.

Látogatóink arról is megbizonyosodnak, hogy nincsenek egyedül, más vezetők is küzdenek hasonló gondokkal, és ők is keresik a megoldást, folyamatosan képzik magukat, valamint igénybe vesznek szakértői segítséget.

 

 

A részvétel ingyenes!

Arra kérjük a cégvezetőket, felső- és középvezetőket, hogy személyesen ők is jelenjenek meg ezen az előadáson, ne csak a munkatársaikat küldjék el maguk helyett, mert ezek az adatok a vezetőnek szólnak!

 

A legutóbbi vélemény a klubról:

"Ilyen adatokat, amiket itt a klubon kapok, Magyarországon máshol nem hallani, még pénzért sem, nemhogy INGYEN!"

                                                                                        Serdült József
                                                                               Utánfutó és Gumicentrum Kft. Ügyvezető

 

Jelentkezzen MOST!

 

* Az űrlap elküldésével önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy megadott személyes adataimat a Company Doctors Kft. az adatkezelési tájékoztatóban megjelölt célból és feltételekkel kezelje, továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy részemre a Company Doctors Kft. az ingyenes klubokra szóló meghívókat és cégvezetőknek szóló vezetési tippeket tartalmazó havi egyszeri írást tartalmazó hírlevelét email címemre megküldje.