Vezetési tanácsadás

IRÁNYÍTÁS FELSŐFOKON

"Egy vezető sohasem állít elő semmit. Egy vezető 'csupán' előállíttat dolgokat. Ha egy vezető maga végez el egy feladatot, akkor nem érdemli meg a vezető bérét. Jócskán túl van fizetve."

vezetes Amikor azt látjuk egy cégben, hogy a vezető túl van terhelve, miközben kollégáinak túl sok ideje van az internetet böngészni, vagy beszélgetni, akkor gyakran elkezdjük sajnálni az ügyvezetőt és lustának gondolni a beosztottait. Pedig s okszor nem ez a helyzet. Találkoztunk már olyan céggel, ahol a kollégák panaszkodtak arra, hogy nem kapnak elég feladatot és megfelelő irányítást, mert a vezetőjük túl elfoglalt ahhoz, hogy szétossza közöttük a munkát. Amikor viszont a vezetővel b e szé ltünk, akkor az derült ki, hogy úgy gondolja, hogy ő tud mindent a legjobban és a leggyorsabban megcsinálni, a munkatársakkal való "kínlódás" csak időpocsékolás lenne.

Kérdezhetnénk: De akkor ez a vezető miért nem egyéni vállalkozó?

Ő bizony az, csak

még nem tud róla! Sok olyan cégvezető van ma, aki még valamikor tényleg egyéni vállalkozóként kezdte, és hiába van 20-50 vagy akár több száz fős cége, valójában soha nem tanulta meg átadni a feladatokat és számon kérni azokat. Bizony ő még mindig egyedül van.

A cégvezetés egy teljesen önálló szakma,

amit nem feltétlenül tudunk magunktól, nem szívtuk magunkba az anyatejjel, ahogy tanár, orvos vagy asztalos sem csak úgy lesz valaki. Minden szakmát meg kell tanulni, és rengeteget kell gyakorolni, hogy valaki igazán profi legyen benne. Azt, hogy többé már ne mi végezzünk el mindent a cégünkben, hanem le tudjuk osztani a munkát az elvégzésükre legmegfelelőbb kollégáknak, és azután el tudjuk érni a teljesítést időben, és pontosan, nem árt megtanulni, és elegendő ideig gyakorolni.

Mi segítünk a cégvezetőnek kialakítani a feladatok leosztásának, nyomkövetésének és ellenőrzésének rendszerét. Elérjük, hogy végre lássa azokat a kollégákat, akik tényleg dolgozni jöttek a céghez, és ellássa őket megfelelő mennyiségű munkával és igazi felelősségi körökkel, hogy azok valódi segítséggel legyenek számára. Olyan vezetővé változtatjuk, aki eléri a teljesítést!

 

 

Kérje ingyenes cégfelmérésünket MOST!

 

kattintson a linkre: INGYENES CÉGFELMÉRÉS,
vagy kattintson az e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és írjon nekünk, válaszolni fogunk
vagy hívjon minket a 06 30 361 4061 mobil-számon.

 


"Az elmúlt két hétben egy kényszerhelyzetbe kerültem, mivel a nyári szabadságolások miatt az embereim egy része nyaralni ment. Mivel ugyanezt a munkát kevesebb emberrel kellett elvégeznem, muszáj volt megbízni az emberekben. Most rákényszerültem, hogy kívülről vezetőként irányítsam az osztály működését. Kénytelen voltam az embereket használni és a dolgokat el kellett végeztetnem velük. Soha eddig még nem tapasztaltam ekkora hatékonyságot az embereimnél. Mindenki azzal, hogy a teljes bizalmat és felelősséget megkapta, képes lett előállítani a megfelelő értékes végterméket."

Sebestyén Ferenc
AlphaSonic Kft.